soren         Morten Ertner hj         Claus Erik Brendstrup hj

Se de nye løsninger fra Adwiza på SuperOffice Kundedage

I ADWIZA glæder vi os altid til SuperOffice Kundedagene. Det giver os lejlighed til at møde nye og gamle kunder og vise nyheder samt hvordan vores kunder anvender ADWIZA´s løsninger.

I år bliver du modtaget af Søren Hartig, Morten Ertner og Claus Erik Brendstrup. Vi glæder os til at inspirere dig og dele vores mangeårige erfaringer med dig!

I år kan du blandt andet glæde dig til at se:

  • Hvordan optimerer du din SuperOffice hverdag med ekstra faner, design, integration og automation (EDS4)
  • Hvordan optimerer du kundeservice og får værdifuld viden om dine kunder ved at integrere SuperOffice med dit telefonsystem (PBX Dial)
  • Hvordan giver du god service og samtidig forkorter din salgsproces ved at tilbyde elektronisk underskrivning af aftaler og kontrakter (Online Signature)
  • Hvordan opnår du bedre kontrol med nem og enkel salgs- og ledelsesrapportering i og uden for SuperOffice, på smartphones, tablet mv. (Online Dashboard)

Du kan se mere om Adwiza´s løsninger her:  Adwiza produkter
Vil du gerne ringes op? Så tryk her: Kontakt mig

Om ADWIZA
Adwiza er den førende leverandør af moduler og løsninger til SuperOffice. Siden 2002 har vi hjulpet SuperOffice kunder med at optimere det forretningsmæssige udbytte af SuperOffice. Med vores mange standard moduler kan vi tilpasse SuperOffice til individuelle behov, understøtte eller automatisere vitale processer eller integrere SuperOffice med andre af din virksomheds IT systemer.

Vi understøtter mere end 25 økonomisystemer, over 100 telefonsystemer og en række online-tjenester. Adwiza´s målsætning er at være SuperOffice kunders foretrukne partner, når man ønsker at udvide SuperOffice med integration, proces eller automation. Adwiza er en strategisk partner til SuperOffice.

Spørg din SuperOffice forhandler om ADWIZA
Du kan få rådgivning om Adwiza´s moduler og løsninger via din SuperOffice forhandler. Du er også velkommen til at kontakte vores professionelle og erfarne konsulenter, som brænder for at hjælpe dig med at nå dine mål.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på Adwiza stand og ønsker du får værdifuld inspiration med hjem fra SuperOffice Kundedagen!

Men venlig hilsen
ADWIZA A/S

Morten Ertner
Salgschef
Mobil: 26123124
mer@adwiza.com